У Володимирі розкажуть, як зробити діяльність громадських організацій потужнішою

У Володимирі розкажуть, як зробити діяльність громадських організацій потужнішою

Якщо громадська організація хоче бути впливовою та результативною, то потрібно постійно розвиватися. І тут мова не лише про різноманітні тренінги для активістів, а й адресну допомогу авторитетних експертів саме для вашої НГО

Де та як знайти ресурси для залучення таких експертів? Що саме вони вони можуть навчити? Чи є успішні  приклади такої інституційної підтримки?

Відповіді на ці питання ви зможете отримати під час майстер-класу на тему «Сталий розвиток громадського сектору: виклики та можливості».

Коли? Четвер, 23 вересня, о 12.00

Де? м. Володимир-Волинський

Хто може взяти участь в майстер-класі? Представники громадських організацій (до 3 людей від одної НГО).

Участь в заході можлива лише за попередньої реєстрації: https://forms.gle/sYGtCX2Pkt2gF7fr8. Дедлайн – вівторок, 21 вересня (до 18:00).

Не проґавте шанс отримати дійсно важливу інформацію!

Захід організовується Мережею хабів України у партнерстві з ГО «Волинський Інститут Права» за підтримки Isar Ednannia в рамках проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як реалізовуватимуть програму Президента «Зелена країна» на Волині
Наступна новина Григорія Пустовіта офіційно звільнили
Останні новини
Схожі новини