На початку вересня на Волині планують провести Третій молитовний сніданок

На початку вересня на Волині планують провести Третій молитовний сніданок

На початку вересня цього року на Волині хочуть провести Третій молитовний сніданок. Минулого року заходу не було через пандемію коронавірусу. Нині ж, ситуація стабілізувалась і 8 вересня проводять черговий загальнонаціональний молитовний сніданок у Києві. А восени планують й у Луцьку.

Це обговорювали під час засідання Луцької ради церков 8 липня, – інформує міськрада.

Члени ради вже розпочинають підготовку до проведення події, визначають організаційні моменти. Під час Третього молитовного сніданку Волині буде проводитися збір коштів на потреби Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства. 

Міський голова Луцька Ігор Поліщук зауважив, що у Луцьку нема власної дитячої лікарні і маленькі лучани лікуються саме в обласному закладі, то варто їм допомогти у придбанні обладнання чи інших потребах. За його словами, вони вони спільно з керівництвом закладу визначать актуальні проблемні питання, які потребують негайного вирішення.

 

Читайте також: У Луцьку хочуть встановити пам'ятник «Десяти Божим Заповідям»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь нарешті отримала 55 мільйонів на НУШ. До 1 вересня – менше 2 місяців
Наступна новина У Луцьку трапилася пожежа у багатоповерхівці
Останні новини
Схожі новини