У Луцьку знову влаштують молитовний сніданок

У Луцьку знову влаштують молитовний сніданок

1 червня 2018 року у Луцьку започаткували гарну традицію — проведення молитовних сніданків. Минулоріч цей захід провели вперше. Він зібрав більше двохсот представників релігійних конфесій, бізнесу, учасників АТО, медиків, педагогів, громадськості. Присутні спільно молилися за сиріт, молодь, сім’ю, за нероздільну державу, за Україну та її захисників.

Цьогоріч вирішили продовжити започатковану справу і 31 травня провести у Луцьку другий молитовний сніданок, – інформує прес-служба Луцької міської ради. 

Зібрані минулоріч під час заходу кошти спрямували для купівлі сучасного діагностичного лабораторного аналізатора, який вже використовується для обстеження важкохворих у онкогематологічному відділенні Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Цього року планують збирати кошти на придбання обладнання для Волинського обласного перинатального центру.

Сам захід проведуть у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Взяти участь у заході запросять народних депутатів України, представників релігійних організацій, меценатів, бізнесменів, науковців, медиків, педагогів, родини загиблих учасників АТО, прийомні родини, представників будинків сімейного типу, дітей-сиріт, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Довідково. Національні молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу. Вже понад 60 років вони проходять у США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великій Британії та багатьох інших країнах світу.

В Україні вже розпочато практику Молитовних сніданків на різних рівнях. Вперше такий Молитовний сніданок відбувся 21 вересня 2011 року в Києві. Цьогоріч у столиці він буде у восьме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

- Перший молитовний сніданок Волині: як це було. ФОТО

Перший молитовний сніданок у Луцьку. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колектив компанії WEST AUTO HUB одягнувся у вишиванки
Наступна новина Молоко зі шприца і масаж животика: як лучани виходжують покинутих їжаченят
Останні новини
Схожі новини