На птахофабриці у Володимирі виявилили інфікованих коронавірусом, - ЗМІ

На птахофабриці у Володимирі виявилили інфікованих коронавірусом, - ЗМІ

На Володимир-Волинській птахофабриці у двох працівників підтвердили інфікування коронавірусом.

Про це “Княжому Граду” стало відомо із власних достовірних джерел. Джерело повідомляє, що захворілі – жителі Володимир-Волинського району Оваднівської ОТГ.

“Такої інформації наразі у мене немає і раніше не отримувала таких повідомлень. У нас є контрольні пункти, де замірюють температуру у всіх, хто проходить на фабрику. Ми відслідковуємо ситуацію!”, – зазначила менеджерка  із зв’язків з громадськістю Володимир-Волинської птахофабрики Дарія Поддубецька.

Наразі, у Володимирі-Волинському та в районі станом на ранок 16 травня підтверджено 18 випадків інфікувань коронавірусом.

Генеральний директор КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерина Чубок у телефонному коментарі зазначила виданню, що інформацією про місце роботи інфікованих не володіє.

“Це двоє жителів району, 1994 року народження. Це одна сім’я”, – зазначила вона.

Директор Володимир–Волинської районної санепідемстанції Валерій Онищук інформацію про місце роботи підтвердив.

“Вони є працівниками (підприємства – ред.).Де вони інфікувалися наразі невідомо, стверджувати що на роботі – теж не можна, тому з’ясовуємо”, – додав директор санепідемстанції.

У відділі управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації у Фейсбук зазначають:

“У двох жителів с. Охнівка Володимир-Волинського району тест на захворювання COVID-19 показав позитивний результат. На даний час хворі проходять амбулаторне лікування та перебувають на самоізоляції”.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Науковці розповіли, коли епідемія коронавірусу в Україні піде на спад
Наступна новина Розповіли, як студенти здаватимуть іспити та захищатимуть дипломні під час карантину
Останні новини
Схожі новини