На Ратнівщині обговорили актуальні проблеми району. ВІДЕО

На Ратнівщині обговорили актуальні проблеми району. ВІДЕО
Фото - скріншот з відео

Влада, обранці громад та бізнес – понад сотня зацікавлених у розвитку території зібралися на Раді регіонального розвитку у стінах Ратнівської держадміністрації.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко каже, це черговий форум, що після обласного рівня відбувається у районах. А отже – усе іде за продуманим планом, – йдеться у сюжеті Сфери-ТВ Луцьк.

Тож завдання організаторів: зібрати пропозиції і найактуальніші ідеї разом та сформувати перспективний, а головне - дієвий план їх втілення у життя.

Народний депутат України Степан Івахів стверджує, всі великі плани починаються із сіл та районів, а до їх остаточного втілення проходять шлях до найвищого рівня. Тож тут потрібно, каже парламентар, спрацювати командно.

«Ділова та предметна розмова щодо розвинку Ратнівсьокого району», - так окреслив це обговорення депутат Волиньради Володимир Бондар. Обранець громади наголосив, що Ратнівський район є прикордонним з Білоруссю, а зважаючи на тісну інтеграцію сусідів з Російською Федерацією, на це фактор потрібно постійно зважати. Це не лиеш питання безпеки, це питання престижу та авторитету держави.

«Не враховувати цю міжнародну ситуацію, на жаль, на сьогодні, напевно, неможливо.І хотілося б, щоб такий прикордонний регіон, регіон, який сьогодні стоїть на передовій, захищає межі країни, повинен отримати відповідний розвиток», – зазначив депутат Волиньради.

Володимир Бондар каже, що над розвитком громади наразі більше працює виконавча влада, аніж обласна рада.

«І хотілося б, щоб обласна рада теж це відчувала і розуміла так, як це розуміє сьогодні виконавча влада. У ратнівському районі запропоновано і започатковано модель співпраці. Тільки співпраця усіх гілок влади і концентрація зусиль і фінансів на вирішення приорітетних напрямків дає можливість отримувати подібні результати», – запевни Бондар.

Більше – у сюжеті

Читати також: Ратнівська райлікарня отримала обладнання за 8 мільйонів гривень. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сніг із дощем накриє сьогодні Волинь
Наступна новина У черзі на «Ягодині» стоять більше 1000 автівок
Останні новини
Схожі новини