Благодійність, квартира, медичне обладнання: на що витрачав гроші Андрій Покровський у 2018 році

Благодійність, квартира, медичне обладнання: на що витрачав гроші Андрій Покровський у 2018 році
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський

Бізнесмен та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський оприлюднив свою декларацію про доходи за 2018 рік. У його декларації – нова нерухомість, земля та витрати на благодійну допомогу.

Благодійність

Серед благодійної допомоги зазначені передані для шкіл та гімназій №1, 14, 18 інтерактивні панелі загальною вартістю понад 385,7 тисяч гривень, відеоколоноскоп для Луцької міської клінічної лікарні вартістю 307,5 тисяч та 1 мільйон гривень на забезпечення житлом учасників АТО. 25 тисяч гривень депутат виділив на будівництво храму у Волновасі.

Нове майно

У 2018 році Андрій Покровський набув право власності на квартиру площею 209,5 кв. м у Луцьку. Окрім цього, у декларації зазначені три приміщення для зберігання легкових автомобілів (загальна площа близько 140 кв. м). Вказано, що вони зареєстровані за договором купівлі-продажу майнових прав у 2017 році та задекларовані тоді ж, як майнові права. Також згадані земельна ділянка площею 11400 кв. м та культурно-оздоровчий комплекс, введений в експлуатацію із незавершеного будівництва площею 2346,9 кв. м.

Вказав Андрій Покровський також цінне майно: ігрові приставки у кібер-зону, автомати-силоміри, більярдні столи, комплект дитячого розважального обладнання в дитячу ігрову зону.

На чому заробив

Дохід підприємця від здачі майна в оренду, заняття підприємницькою діяльністю, незалежною професійною діяльністю та отриманої заробітної плати склав 6,9 млн грн. Ще 1,1 млн грн він отримав як дивіденди. Повернення наданої поворотної фінансової допомоги склали 11,8 млн грн. Дохід від відчуження нерухомого та рухомого майна, цінних паперів та корпоративних прав становив 22,6 млн грн. Загалом – 42,4 мільйони гривень.

У якості готівки в декларанта 95 тисяч доларів, 98 тисяч євро та 4 млн грн. На банківських рахунках – 751,8 тисячі євро та 467,7 тисячі гривень. Також зазначені 590 злотих у банку. Задекларовані також кошти, позичені третім особам.

Окрім доходів, депутат задекларував видатки. Серед них – витрати на страхування, оплату договорів, надання фінансової допомоги, благодійної допомоги, придбання одягу, рухомого майна тощо.

Зокрема, 3,2 мільйони гривень авансу він заплатив за квартиру в Іспанії, дав 1,2 мільйона допомоги РЦ «Промінь», купив земельну ділянку за 1,7 мільйона гривень в Україні, витратив 389 тисяч гривень – за проживання в готелі в Австрії, 216 тисяч – на одяг в Німеччині.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина  «Проголосували? Їдьте на природу». Савченко на виборчій дільниці. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відкриють новий фаст-фуд. ФОТО
Останні новини
Схожі новини