У Луцьку відкриють новий фаст-фуд. ФОТО

У Луцьку відкриють новий фаст-фуд.  ФОТО

У Луцьку у приміщенні їдальні колишнього університетського санаторію-профілакторію готують до відкриття кафе швидкого харчування Chicken Hut.

Як відомо, санаторій-профілакторій Східноєвропейського національного університету  на вулиці Ярощука, 30 у Луцьку не функціонує близько 4 років. Наразі у приміщеннях діє гуртожиток для студентів, заклад перейменований у «Реабілітаційну клініку», а з медичного персоналу залишився тільки мануальний терапевт.  

Приміщення колишньої їдальні має окремий вхід з боку вулиці Ярощука. У ньому наразі триває ремонт, готують до відкриття  Chicken Hut. На фасаді будівлі – вивіска, вхід пофарбований у характерний для цієї мережі жовтий колір. За інформацією персоналу гуртожитку, заклад планують відкрити у середині квітня.

Як відомо, у Луцьку діє два заклади мережі Chicken Hut – у торговому центрі «Варшавський» і у розважальному центрі «Промінь».

Довідка. Санаторій-профілакторій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розпочав роботу у вересні 2004 року. Створений для оздоровлення та профілактики захворювань у працівників і студентів СНУ. Тут функціонували бальнеологічне відділення, фізіотерапевтичні кабінети (світло-, електро-, теплолікування та лазеротерапії), зал лікувальної фізкультури та кабінет гідроколонотерапії, кабінет УЗД, лабораторія інформаційної терапії та діагностики.  Закрився у 2015 році через брак фінансування.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Благодійність, квартира, медичне обладнання: на що витрачав гроші Андрій Покровський у 2018 році
Наступна новина Рівненський губернатор приїхав голосувати на старій «Побєді». ФОТО
Останні новини
Схожі новини