«На Старому ринку ми бачимо незрозумілих людей спортивної зовнішності», - Ігор Поліщук

«На Старому ринку ми бачимо незрозумілих людей спортивної зовнішності», - Ігор Поліщук
Протести на Старому ринку у Луцьку

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що знесенню правої половини Старого (Центрального) ринку заважає присутність там «незрозумілих людей спортивної зовнішності».

Про це він розповів в інтерв’ю Першому.

«Були у нас спроби демонтувати контейнери на правій половині ринку, але ми бачимо там незрозумілих людей, які не мають жодного відношення до ринку, людей спортивної зовнішності, які входять до федерацій різних бойових мистецтв – ми їх ідентифікували», – сказав посадовець.

Через це, з його слів, не можна прогнозувати, коли завершиться знесення базару:

«Дедлайну немає, тому що ситуація непроста. Необхідно зробити це з мінімальними незручностями та втратами для усіх сторін, але ми бачимо, що підприємці не хочуть йти на перемовини і не розуміють, що перенесення цих тимчасових споруд – це лише питання часу. На жаль».

«Чим далі вони затягують, тим погіршується їхнє становище. Я бачу, що торгівля на Старому ринку значно впала. Чим швидше вони переїдуть на Новий ринок, тим швидше у них справи підуть на краще. В тому, що Новий ринок повноцінно запрацює, в мене вже немає сумнівів», – додав він.

Наприкінці липня лучанам покажуть концепції облаштування території Старого ринку, які архітектори виставили на конкурс. Проєкти презентують на вулиці Лесі Українки. Свої побажання та зауваження можна буде насилати міській раді.

Саму ж реконструкцію території можуть почати наступного року, якщо будуть на це гроші. Тоді ж можуть перенести підстанцію «Волиньобленерго».

Більше читайте тут: Про небезпечні дерева, сморід та Старий ринок. Інтерв’ю з Ігорем Поліщуком. Частина 2


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу майже у 1000 людей знайшли коронавірус
Наступна новина В Україні вчителів на 36 тисяч більше, ніж потрібно, – заступник міністра
Останні новини
Схожі новини