На стінах ліцею на Волині відкрили пам’ятні дошки полеглим випускникам

На стінах ліцею на Волині відкрили пам’ятні дошки полеглим випускникам

21 березня на фасаді Нововолинського ліцею №6 відкрили та освятили меморіальні дошки полеглим захисникам, учням закладу освіти.

Пам'ятні дошки встановили Максиму БілецькомуМиколі Бойчуну, Віктору БратчукуСергію Власюку, Ігорю ГаврилюкуОлександру ГерасимчукуОлександру Пущалу, - йдеться на фейсбук-сторінці освітнього закладу.

Міський голова Борис Карпус висловив слова пошани до полеглих воїнів, подякував їхнім батькам за виховання патріотів своєї країни.

Священники Свято-Михайлівського храму звершили молитву й освятили пам’ятні дошки. Рідні полеглих Захисників, колектив вчителів та учнів ліцею молитвою попросили Господа про спасіння душ загиблих.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували подвиг Героїв.

Раніше на фасаді ліцею №6 були встановлені пам’ятні дошки учаснику Революції Гідності, Герою України Сергію Байдовському, учасникам антитерористичної операції Сергію Бугайчуку, Петру Морозу, Роману Бірюкову. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 51-річний волинянин вдарив ножем чоловіка, а згодом порізав себе
Наступна новина На Волині повісився військовий
Останні новини
Схожі новини