На Світязі – турнір із пляжного волейболу. ФОТО. ВІДЕО

На Світязі – турнір із пляжного волейболу. ФОТО. ВІДЕО

У селі Світязь триває відкритий турнір з пляжного волейболу серед жінок та чоловіків «Світязь Open».

Змагання розпочалися в п'ятницю, 17 серпня, на центральному пляжі озера Світязь, – пише Район.Шацьк.

Першого дня на волейбольному полі змагалися жінки. Вчора, 18 серпня, у боротьбу за звання переможця турніру вступили чоловіки у двох вікових групах: до та після 40 років.

Щедре сонце, лагідна озерна прохолода, вибухові емоції, палкі вболівальники і нестримна жага перемоги – така атмосфера панувала на пляжі Світязя. В обідню пору відбулося урочисте відкриття змагань.

Учасників команд привітав спонсор турніру депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало:

«Надзвичайно приємно проводити цей видовищний турнір на березі перлини України – озера Світязь. Дякую волинянам, які зголосилися взяти участь у змаганнях. Особлива вдячність учасникам з Львівщини і Рівненщини. Хочу відзначити, що всі учасники демонструють висококласну гру. Найперше, грайте в своє задоволення, і нехай переможе найсильніший!»

Представник громадської організації «Квітка Полісся», яка також є спонсором турніру, депутат Світязької сільської ради Олександр Статкевич розповів, що турнір із пляжного волейболу проводиться на Світязі вдруге:

«Хотілося, щоб ці гарні літні змагання стали традиційними, а пляжний волейбол як вид спорту розвивався в курортному Світязі і здобував усе більшу популярність. Цього року, у порівнянні з минулим, до нас приїхало більше команд. Радує, що в турнірі беруть участь жінки. Це справжнє свято спорту, сили і краси!»

Завершилася церемонія відкриття змагань виконанням гімну України одним із спонсорів власником нічного клубу «Версаль» (м. Луцьк) Олександром Мельником та всіма учасниками турніру.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Старезні сходи, які відкопали в луцькому парку, відремонтують. ФОТО
Наступна новина 90-60-90 вже не актуально: Марина Занюк розповіла про тренди в модельному бізнесі
Останні новини
Схожі новини