По Львову завдали п'ять ракетних ударів. Що відомо

По Львову завдали п'ять ракетних ударів. Що відомо
Фото ілюстративне

Сьогодні, 18 квітня, окупанти нанесли відразу п’ять ракетних ударів по цивільній інфраструктурі старовинного європейського Львова.

Про це повідомив радник глави офісу президента України Михайло Подоляк.  

«Росіяни продовжують варварськи атакувати з повітря українські міста, цинічно на весь світ заявляючи про своє «право»…вбивати українців», – йдеться у повідомлені. 

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що відповідні служби вже виїхали на місце. Детальніша інформація з‘ясовується. 

Наразі відомо, що ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях.

Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги.

«Поїзди, які ще доїжджають до Львова, було затримано на в'їзді до міста до відбою тривоги, наразі рух поновлено», – зазначають в Укрзалізниці. 

Нагадаємо, що 16 квітня, під час тривалої повітряної тривоги, яка лунала у центральних та західних областях, окупанти випустили ракети по Києву та Львову


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина А на Великдень підуть «гріти мертвим ноги». Смідин. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Наступна новина «Ворога не пропустимо»: історія життя та служби двох волинських Героїв України
Останні новини
Схожі новини