На трасі Володимир-Ковель протестуватимуть проти продажу землі

На трасі Володимир-Ковель протестуватимуть проти продажу землі
Фото ілюстративне

У понеділок, 11 листопада, у Володимир-Волинському районі відбудеться мирна акція приватних землевласників, фермерів, громадських активістів.

Про це повідомив місцевий фермер, голова Володимир-Волинської районної організації ВО "Свобода" Павло Карпюк, – пише Волинь UA.

Із його слів, акція проводиться "у зв’язку з незгодою аграріїв з тим законопроектом про продаж землі сільськогосподарського призначення, який пропонує монобільшість у Верховній Раді України".

«Мирне зібрання» відбудеться обабіч автошляху Володимир-Волинський – Ковель у селі Верба.

"Ми не можемо допустити розпродаж землі іноземцям та латифундистам, бо це – єдиний стратегічний ресурс, який поки що належить народу України", – йдеться в дописі.

Як зазначається в повідомленні на ім'я начальника Володимир-Волинського відділення Нововолинського відділу поліції ГУНП у Волинській області, організатори акції – ГС "Асоціація фермерів та приватних землевласників" Володимир-Волинського району, ВО "Свобода" та ГС "Всеукраїнська Аграрна Рада".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки камер спостереження буде в луцькому парку
Наступна новина «Ми робимо все для пом’якшення процесу масового вивільнення працівників», – Роман Романюк
Останні новини
Схожі новини