На Турійщині попрощалися з Героєм Олександром Бондаруком. ФОТО

На Турійщині попрощалися з Героєм Олександром Бондаруком. ФОТО

Турійщина попрощалися із ще одним Героєм – Олександром Бондаруком. Рідне село Озеряни зустріло воїна в зажурі. Односельці, жителі навколишніх сіл, рідні, друзі, знайомі на колінах зустріли свого захисника. Заквітчаною дорогою загиблого сина України пронесли на плечах рідними вулицями до місця останнього спочинку воїна.

Про це повідомляють у Турійській громаді.

Олександр у перший же день повномасштабної війни вирушив на захист країни. Йому було кого захищати: батьків, трьох сестер, донечку. Й водночас він став на захист кожного з нас. Олександр пройшов АТО, тож добре знав, що таке війна і на що здатні окупанти. За майже вісім місяців разом із побратимами тримав оборону і брав участь у наступальних операціях і на півдні, і на сході країни.

Останній його бій відбувся на Харківщині 6 жовтня. Загинув воїн внаслідок ворожого підриву під час виконання бойового завдання. Йому назавжди 34… Таким він запам’ятається усім, хто його знав… Таким він залишиться у нетлінній книзі нашої історії.

Із військовими почестями Героя-захисника провели в останню земну дорогу. За душу воїна піднеслися молитви, в його честь прозвучав Гімн і військовий салют.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині Воїна.

Читайте також: За Україну загинули ще троє Героїв з Волині

На Турійщині попрощалися з Героєм Олександром Бондаруком. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку охочих вчать самооборони
Наступна новина «Олів'є» і люди. Затурці. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Останні новини
Схожі новини