На Вересневому на місці сміттєзвалища облаштували стадіон

На Вересневому на місці сміттєзвалища облаштували стадіон

У Луцьку поблизу Будинку культури, що у мікрорайоні Вересневе відбулося відкриття оновленого стадіону, – пише t1.

За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, раніше на цій території був смітник та росли чагарники. Однак, зараз її почистили і облаштували там стадіон, аби діти та дорослі могли займатися спортом.

«Вересневе змінюється, розвивається, як і, власне, весь Луцьк. Тут є прекрасні умови для облаштування футбольного поля і не можна було залишати смітник. До мене звернувся депутат Луцької міської ради Борис Смаль з пропозицією зробити тут гарне футбольне поле.

За невеликий період часу ми сьогодні відкрили на одній території два футбольних поля – одне більше одне менше. Я вважаю, що відкриття стадіону – дуже правильна річ. Адже заняття спортом важливі у житті кожної людини: і підлітка і дорослого, і людей старшого віку, але надзвичайно потрібен спорт дітям, бо він формує характер, заставляє працювати на результат,бажання до перемоги, дисциплінує і робить людину кращою», - зауважив Ігор Поліщук.

Депутат Луцької міської ради Борис Смаль зазначив, що він задоволений, що в мікрорайоні Вересневе відкривається «ця велика спортивна арена».

«Я хочу, щоб кожен хто ступить на цей стадіон, зіграє тут матч, хотів сюди повернутися. Ще рік тому тут були гори сміття, куча гною, кущі самосіву і трава сухостою по пояс. На жаль творцями цього всього були самі мешканці мікрорайону. Тепер ця сторінка перегорнута і стала історією. Я сподіваюся, що нам з вами вистачить мудрості і культури, щоб зберегти, те що зараз тут побудовано», - наголосив обранець громади.

Під час заходу відбулися показові виступи дітей, котрі навчаються у луцькій дитячо-спортивній школі. Багато із них і є мешканцями району Вересневе.

На святі були присутні і священики, які помолилися за здоров'я усіх присутніх та покропили освяченою водою спортсменів та представників влади.

Потому діти зіграли декілька матчів із дорослими і досвідченими футболістами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ідеальна музика для осені: підбірка популярних пісень
Наступна новина «Всі біжать - і я біжу»: історії учасників півмарафону від «Кромбергу»
Останні новини
Схожі новини