«Всі біжать - і я біжу»: історії учасників півмарафону від «Кромбергу»

«Всі біжать - і я біжу»: історії учасників півмарафону від «Кромбергу»
Команда «Kromberg&Schubert» на Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018

Близько 300 працівників «Kromberg&Schubert» взяли участь у Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018.

Забіг відбувся у неділю, 9 вересня, у центрі Луцька, де зібралося близько тисячі спортсменів-професіоналів, любителів активного способу життя та фізичної культури.

Не помітити співробітників заводу було просто неможливо, адже вони стали найбільшою корпоративною командою, що вирішила випробувати свою витривалість на різних дистанціях змагання.

Злагоджено, організовано та з гарним настроєм команда «Kromberg&Schubert» готувалася до старту: хтось активно розминався, інші обговорювали, як будуть долати трасу, дехто, не виказуючи жодного хвилювання, спокійно чекав на початок забігу.

«В цьому році неймовірний ажіотаж: на змагання зареєструвалося 285 працівників заводу, в той як час як минулого року від нас було 150 учасників . Я знаю, що багато хто спеціально тренувався, активно готувався, навіть наймав тренерів», - розповіла фахівець із соціальної роботи «Kromberg&Schubert» Наталія Шевельова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Незалежні – це успішні»: працівники «Кромберга» влаштували в Луцьку патріотичну акцію. ФОТО

До слова, луцьке підприємство традиційно розвиває спорт у регіоні: працівники є учасниками велопробігів, легкоатлетичних забігів, завод підтримує міжнародний турнір з боксу, а також проводить власні змагання з тенісу та футбольні турніри.

Тому, за словами Наталії Шевельової, працівники «Kromberg&Schubert» просто не могли залишитися осторонь однієї з наймасштабніших спортивних подій року – Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018.

Інспектор відділу кадрів Оксана Корецька прийшла не просто перевірити власну витривалість, а й стати прикладом для своїх дітей.

«Минулого року я спонтанно зареєструвалася на дистанцію у 21 км. Після чого повірила у свої сили, подолала власні страхи. Сьогодні також бігла напівмарафонську трасу. Це дуже класний захід», - переконана Оксана Корецька.

«Всі біжать – і я біжу», - жартує інший учасник Dmytruk Luchesk Half Marathon 2018 та працівник підприємства Олександр Сарапін. – Я біжу, бо виявилося, що всі мої колеги з лінії, друзі вирішили брати участь у змаганні».

Він зізнається, що майже не готувався до забігу, але у власних силах ні секунди не сумнівався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Славомір Качмарек «Допомога спорту - це інвестиція»

Ще один працівник заводу Роман Павловей обрав дистанцію у 10 кілометрів, зважаючи на власні сили та можливості.

«До змагань спеціально не готувався, але ми на заводі постійно займаємось футболом, тому маємо хорошу фізичну форму завжди. Сьогодні я долучився до цього заходу, бо хочу відчувати себе його частиною. Не міг пропустити», - каже спортсмен.

«Граю у футбол щонеділі, сьогодні вихідний, то вирішив замість того, щоб відпочивати, пробігтися з колегами та підтримати нашу команду», - пояснив ще один учасник команди «Kromberg&Schubert» Олександр Москалик.

За його словами, той, хто не займається спортом буде однозначно менше жити.  

Юрій Куран вперше бере участь у напівмарафоні. Для себе обрав, на його думку, оптимальну дистанцію – 10 кіліометрів.

«Мені захотілося підтримати «Кромберг», щоб всім разом гарно прибігти. До змагань готувався систематично, хоча бігав не десять, а сім-вісім кілометрів», - розповів Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТКОЖ: І великі, і малі: як працівники «Кромберга» підтримали велодень

Оператор верстатів з програмним керуванням Олена Цьох, напевно, одна з найактивніших спортсменок заводу, адже її можна побачити чи не на усіх змаганнях підприємства.

«Спорт – це моє хобі. Я дуже підтримую такі заходи, адже спорт – завжди у моді, ним потрібно займатися. Сьогодні я бігла вперше, обрала дистанцію 10 кілометрів. Зізнаюся, що дуже хвилювалася, мені навіть снилося, як я біжу. Але попри все – це було круто!

Найскладнішим сьогодні виявилося долати друге коло, мені здавалося що воно безкінечне. Але великою командою бігти класно, тебе постійно хтось підбадьорює, підтримує», – ділиться враженнями від забігу Олена.

Ще один працівник підприємства Дмитро Долинчук став одним із тих, хто піднявся на переможний п’єдестал. І це не випадково, адже хлопець протягом 14 років займався легкою атлетикою, вигравав напівмарафони, чемпіонати України, їздив на європейські змагання. Тому й дистанцію Дмитро обрав найдовшу – 21 км.

«В таких змаганнях варто брати участь, щоб молодь заохочувати до спорту. В мене є товариш, у якого мама у 45 років бігає напівмарафони. І він завжди каже: мені соромно, що мама вранці йде на тренування, а я в той час сплю. Тому треба показувати правильний приклад, на мою думку», - каже Дмитро.

Наостанок хлопець вразив витривалістю та хорошою фізичною формою, адже зізнався, що майже не готувався до забігу, а сьогодні взагалі прийшов на змагання просто з нічної зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед Перших: «Кромберг енд Шуберт» провів турнір з настільного тенісу. ФОТОРЕПОРТАЖ

У працівників «Kromberg&Schubert» гарний настрій, адже фініш був вдалим


Текст: Ірина НОВОСАД (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Вересневому на місці сміттєзвалища облаштували стадіон
Наступна новина Психолог назвав дві помилкові фрази батьків, які назавжди впливають на життя дитини
Останні новини
Схожі новини