У волинській теробороні служить боєць із колоритним псевдо

У волинській теробороні служить боєць із колоритним псевдо

У 100-й окремій бригаді територіальної оборони Волині вистачає оригінальних позивних. Та один боєць може претендувати на звання носія одного із найколоритніших псевдо серед волинських тероборонівців – «Слоїк»!

Про бійця розповідають у телеграм-каналі бригади.

Пан Василь поринув у вир боротьби за Україну ще з часів Революції гідності. Після початку збройної агресії рф чоловік активно долучився до волонтерського руху. 

Якось у 2015-му із побратимами довелося доправляти нашим бійцям на Луганщину чергову партію допомоги. Серед провізії було й кілька трилітрових банок із березовим соком. Уже в зоні проведення АТО на одному із блокпостів у волинян поцікавилися, мовляв, з чим ті банки?

«А я не стримався, та й кажу: які ще «банки» – то слоїки! З березовим соком!, – розповідає пан Василь, – Відтоді й «приклеївся» до мене позивний «Слоїк»…».

Вдома на пана Василя з перемогою чекають батьки, дружина, син і донька. А в тому, що вона – перемога України над московськими зайдами – вже не за горами, волинянин «Слоїк» аніскілечки не сумнівається!

Читайте також: У волинській теробороні служить хвостатий боєць Вітамінка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Телефонний шахрай вкрав у лучанки 75 тисяч гривень
Наступна новина На війні загинули троє жителів Луцької громади
Останні новини
Схожі новини