ОККО дала 300 літрів пального для перевезення загиблих військових на Волинь

ОККО дала 300 літрів пального для перевезення загиблих військових на Волинь

Голова обласної ради Григорій Недопад у співпраці з корпорацією ОККО передав понад пів тисячі літрів дизпалива та бензину для потреб добровольчого батальйону та для особливої місії, яку здійснює волонтерка Тетяна Потоцька.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Очільник Волиньради повідомив, що з відомою мережею автозаправок вдалося домовитися про ритмічну спонсорську допомогу пальним, яке нині в дефіциті. «Це перша партія допомоги і наш маленький внесок – по 300 літрів палива, щоб підтримати й розрадити вас у важкій та відповідальній справі – доправленні вантажу 200 та охороні об’єктів критичної інфраструктури. Сподіваюся, що це перший, але не останній наш транш», – звернувся він до волонтерки Тетяни Потоцької та командира батальйону «Луцьк-1» Олександра Тиводара.

Дякуючи за підтримку, Тетяна Потоцька розповіла, що саме сьогодні вирушає до деокупованого Ізюму, а пошук пального – це завжди найскладніший етап підготовки таких поїздок. З початком повномасштабного вторгнення вона залишила свій успішний туристичний бізнес і цілковито присвятила себе особливій місії – на власному авто доправляє з лінії фронту тіла загиблих волинських героїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найважче – дивитися в очі матерів». Лучанка привозить із фронту тіла Героїв. ІНТЕРВ’Ю

«Перших 3 місяці я їздила двічі на тиждень, долаючи за кермом приблизно 5 тисяч кілометрів. Тепер – трохи рідше, бо похитнулося здоров’я», – поділилася жінка. Проте полишати таке особливе волонтерство Тетяна наміру не має.

Нагадаємо, учора, 15 вересня, Тетяна Потоцька повідомила, що за сприянням мера Ігоря Поліщука та за підтримки Луцької міської ради всі загиблі військовослужбовці міста Луцька та приєднаних територіальних громад будуть привезені з зони бойових дій коштом міського бюджету.

Читайте також: Кожний Герой має повернутись додому: як волонтери з Волині привозять загиблих воїнів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинули троє жителів Луцької громади
Наступна новина Лучанка прихистила сім'ю лікарів зі Слов'янська. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини