На Волині бабуся з онуком заблукали в лісі

На Волині бабуся з онуком заблукали в лісі
джерело фото: s.0352.ua

У селі Піски Горохівського району заблукала бабуся та її 15-річний онук.

Про це розповідає Волинь-нова.

Так, 62-річна жителька села і її онук пішли по жолуді та гриби. «Тихим полюванням» захопилися настільки, що не помітили, як заблукали.

«Озирнулися, як стало сутеніти. Чим швидше старалися знайти знайомі стежки, тим далі, як з’ясувалося, заходили в лісову гущу. Не на жарт злякалися, як вийшли до очеретяних заростів, та побачивши за ними вогники людських осель, вирішили перейти плавні. За ними вперлися в … незнайому водойму», – розповідала жінка.

Близько 22 години онук вирішив зателефонувати до поліції.

Правоохоронці приїхали з Горохова менше ніж за 20 хвилин. Їм вдалося встановити місце знаходження блукальців, а щоб ті вийшли до них, інспектор СРПП №4 Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області капітан поліції Олександр Гаврилюк і старший сержант поліції СРПП №4 старший сержант поліції Віталій Мартинюк включили сирену і мигалки.

Вертатися жінці і юнакові довелося через ті ж очеретяні хащі. В якусь мить бабуся провалилася в заповнений водою рів, та внукподав руку і витягнув її із нього. Не стали чекати й поліцейські, а зустріли потомлених людей біля якогось містка, акуратно провели їх по прогнилих колодах і відвезли додому.

«Я на внука Сергія дивлюся зовсім іншими очима. Думала, що він іще дитина, а тепер знаю, що це – моя опора і надія. І про поліцейських, яких побачила сумлінними працівниками і просто добрими людьми, доки Господь даруватиме вік, розповідатиму лише хорошими словами», – казала Людмила Бринза.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пустять додаткову маршрутку до дачних масивів під Луцьком
Наступна новина Зарплата будівельників повинна бути економічно обґрунтованою, – волинські фіскали
Останні новини
Схожі новини