На Волині більше 600 нещеплених вчителів відсторонили від роботи

На Волині більше 600 нещеплених вчителів відсторонили від роботи

647 невакцинованих від COVID-19 працівників шкіл від сьогодні відсторонені від роботи.

Про це йдеться на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці.

Нагадаємо, у понеділок, 8 листопада, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації зазначили, що лише 390 невакцинованих педагогів відсторонили від роботи. 

До слова, Волинь відтепер у «червоній» зоні. Щоб навчальний заклад працював в очному режимі необхідно, аби 100% його працівників мали сертифікат про повний курс щеплення від COVID-19.

За інформацією управління освіти і науки облдержадміністрації станом на 15.00 год, 396 (70,4%) закладів загальної середньої освіти Волині організовують освітній процес для учнів 5-9 класів з використанням дистанційних технологій. Слід зазначити, що 474 закладів дошкільної освіти працюють в режимі офлайн, а не працюють з різних причин – 10. Відсторонено 348 (4%) осіб персоналу закладів дошкільної освіти та 647 працівників закладів загальної середньої освіти (2,5%).

Окрім того, у Волинській області на канікулах з 8 по 14 листопада перебуває 8 шкіл.

Щодо закладів професійної (професійно-технічної), та фахової передвищої освіти, то тут відсторонено від роботи 64 працівники. На дистанційному навчанні перебуває 13 таких закладів (62%).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не потрібен ковід-сертифікат для проїзду в громадському транспорті, – поліція
Наступна новина Величезні черги. Що відбувається в одному з центрів вакцинації у Луцьку
Останні новини
Схожі новини