На Волині бізнесмен вмеблював квартиру сироті. ФОТО

На Волині бізнесмен вмеблював квартиру сироті. ФОТО
Олександр Савченко спілкується із Тарасом Петруком

На Волині дитині-сироті Тарасу Петруку допомогли вмеблювати квартиру, яку він отримав від держави.

На прохання голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка допомогти облаштувати житло відгукнувся керівник волинської філії ТОВ «Інтеренергосервіс» Петро Бучик, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Допомогти хлопцеві облаштуватися у новій оселі  Олександр Савченко вирішив, поспілкувавшись із ним під час вручення ключів від квартири 19 грудня 2018-го року. Саме тоді хлопець розповів про те, що вже працює, тому обживатиме нове помешкання самостійно.

Губернатор, дізнавшись, де працевлаштований Тарас, звернувся до керівника цього підприємства з проханням допомогти вмеблювати квартиру. Керівник волинської філії ТОВ «Інтеренергосервіс» Петро Бучик відгукнувся та підтримав ідею.

Керівник підприємства особисто допоміг Тарасу вибрати та замовити меблі у кухню, вітальню та кімнату. Меблі вже привезли,  триває встановлення.

Читати також: Чотирьом сиротам із Луцька подарували квартири. ФОТО

Зазначимо, для забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа з минулого року в Україні запроваджено державне фінансування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді під Луцьком не проти «скинутись» на добудову 13 школи
Наступна новина В Луцьк привезли нову американську вакцину від кору. ФОТО
Останні новини
Схожі новини