В Луцьк привезли нову американську вакцину від кору. ФОТО

В Луцьк привезли нову американську вакцину від кору. ФОТО
Американська вакцина від кору. Фото - Волинські Новини

До Луцької міської дитячої поліклініки надійшла нова партія американських вакцин від кору.

Раніше у медзакладі використовували бельгійську вакцину, – пише ІА Волинські Новини.

Директорка «Луцької міської дитячої поліклініки» Оксана Лєщинська розповіла, що американська вакцина пройшла сертифікацію у Швейцарії.

«Сертифікат від країни з високим розвитком, жодних претензій до вакцини ми не маємо. Навпаки, вона нам більше підходить, адже при контакті з хворим, бельгійську вакцину можна було давати дитині з року, а нову - з 9-ти місяців», – розповіла директорка медзакладу. 

За її словами, раніше в день вакцинувалися приблизно 10 дітей. Та після того, коли в школу вирішили не пускати дітей без щеплення, кількість досягла сотні пацієнтів в день.

«Якби всі щеплювалися згідно з графіком, то, звісно, такого не було б, тому мусимо потерпіти. Ідучи на зустріч лучанам, ми забезпечимо роботу кабінету профілактичних щеплень у суботу. На місці буде чергова медсестра, яка може робити вакцинацію, і діти з прийому педіатра направлятимуться до неї. Аналогічний кабінет працюватиме в поліклініці на проспекті Волі, не тільки на Чорновола», – пояснила вона.

Читати також: У Луцьку «наступає» кір: число хворих росте з кожним днем. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бізнесмен вмеблював квартиру сироті. ФОТО
Наступна новина «Доступні ліки»: як на Волині отримати безплатні медикаменти
Останні новини
Схожі новини