Затриманих на Волині «гастролерів», які накрали на 5 мільйонів гривень, можуть випустити на волю

Затриманих на Волині «гастролерів», які накрали на 5 мільйонів гривень, можуть випустити на волю
Фото ілюстративне

Трьох зловмисників із Дніпропетровщини, які викрали у селищі Ратне телекомунікаційне обладнання з вмістом дорогоцінних металів, можуть випустити на волю, адже про це клопочуться їхні адвокати.

Справу щодо запобіжного заходу та суми застави розглядатимуть у Волинському апеляційному суді (м. Луцьк, вул. Червоного Хреста) у п'ятницю, 30 квітня, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, 20 квітня увечері невідомі особи в селищі Ратне Ковельського району викрали телекомунікаційне обладнання з вмістом дорогоцінних металів. Трьох чоловіків, які підходили за орієнтуванням, невдовзі затримали.

21 квітня їм оголосили підозри. 22 квітня всім трьом суд обрав запобіжні заходи – тримання під вартою 60 діб з правом внесення застави по 2 млн грн кожному.

Однак адвокати підозрюваних в апеляції клопотатимуть, аби запобіжний захід змінили, а суму застави зменшили.

«Поліцейські мають достатньо підстав вважати, що ці особи причетні й до інших злочинів. Однак в разі зміни запобіжних заходів вони можуть опинитись на волі», – повідомили у поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змінили правила оплати е-квитком. «Пікнути» ще раз однією карткою можна через 10 секунд
Наступна новина Луцьку міську лікарню об'єднали з поліклініками і ФАПами
Останні новини
Схожі новини