На Волині чекають морози до мінус 28

На Волині чекають морози до мінус 28
Фото ілюстративне

З 11 по 18 лютого у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, західних та північних областях України очікується суттєве погіршення погоди зі зниженням температури, хуртовинами, сильними поривами вітру до 15-20 м/с та місцями ожеледь. 15-18 лютого холодна без опадів погода, з мінімальною температурою вночі від -20 до -28 градусів на Волині та Рівненщині – до -30 градусів.

Про це повідомляє Мінрегіон у фейсбуці.

«Регіони впоралися з першим викликом негоди, проте найближчими днями нас очікують сильні морози до -30 градусів вночі, хуртовини та ожеледь на значній території України. Усі органи влади повинні об’єднати зусилля, щоб максимально підготуватися до похолодання, щоб попередити чи мінімізувати можливі наслідки циклону. Тому обласні державні адміністрації отримали доручення забезпечити безперебійну роботу лікарень, закладів освіти, інших соціально-значимих об’єктів і організувати достатню кількість пунктів обігріву», - наголосив Міністр розвитку громад та територій, перший заступник голови Державної комісії України Олексій Чернишов.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обмеження руху та дистанційне навчання: які заходи вживатимуть на Волині через негоду
Наступна новина Школу в Головному передумали добудовувати і виключили з переліку інвестпроєктів на 2021-й
Останні новини
Схожі новини