На Волині чиновника закидали яйцями і змусили звільнитися

На Волині чиновника закидали яйцями і змусили звільнитися

Очільник Головного управління Держгеокадастру на Волині Олесь Іващенко написав заяву на звільнення – він має піти з посади 9 листопада.

Про це у коментарі  розповів очільник Нацкорпусу на Волині Андрій Д'яченко, – пише ІА ВолиньPost.

Атовець розповів, що сьогодні під час прийому Іващенка у Горохові до нього прийшли кілька десятків місцевих атовців, а також активісти із Луцька. Атовці із Горохова та району мали чимало претензій до очільника Держгеокадастру: йому пригадали аналогічну зустріч у серпні, коли Іващенко вже обіцяв «розбіратися» із ситуацією навколо земель у районі.

«Хлопці писали заяви на отримання землі для ведення особистого селянського господаства, однак їхні заяви відхилили, часто із безглуздою мотивацією – через пунктуаційні помилки в оформленні чи те, що прилад, яким міряли ділянки, застарів.

Читайте також: «Треба позбавити права займати будь-які посади», – депутат про керівника Держгеокадастру Волині

Водночас на території, наприклад, Мервівської сільради, отримали землю люди із Рівненської, Херсонської чи Черкаської областей... Хлопці спитали його про це, то була напружена розмова», - зауважив Д'яченко. За його словами, місцеві атовці підозрюють, що йдеться про схеми, коли землі за попередніми домовленостями оформляли на місцевих, а потім швиденько переоформлювали.

«Він казав, що не знав нічого про це та навіть обіцяв, що розбереться. Але атовці нагадали, що вже чули ці обіцянки два місяці тому, а нічого не змінилося. Тому його попросили написати заяву», – додав очільник Нацкорпусу на Волині.

Зрештою, різка розмова перейшла у штовханину і на голові Іващенку навіть розбили яйце. Тому він, зрештою, написав заяву.

«Він написав, що зобов'язується піти із посади із п'ятниці, 9 листопада», – уточнив Д'яченко.

До того часу атовці поставили йому ультиматум: вони звернуться до нього знову та нададуть документацію про відмовми. За словами Д'яченка, Іващенко погодився до звільнення особисто розібратися у ситуаціях та вивчити, чи дійсно неправомірно відмовляли атовцям.

У випадку виявлення таких фактів, він пообіцяв «зробити все від нього залежне», аби встановити справедливість.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 31 жовтня
Наступна новина Помер відомий український мультиплікатор
Останні новини
Схожі новини