«Треба позбавити права займати будь-які посади», – депутат про керівника Держгеокадастру Волині

«Треба позбавити права займати будь-які посади», – депутат про керівника Держгеокадастру Волині
Джерело фото: Фейсбук

Депутат Луцької міської ради Микола Собуцький заявив, що керівник ГУ Держгеокадастру у Волинській області Олесь Іващенко причетний до розкрадання 57 мільйонів гривень і не має права бути на посаді.

Про це Собуцький написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сєпар український звичайний. Як ви думаєте, людина, яка у грудні 2014 року була причетна до розкраданння 57 млн грн, знаходиться у в'язниці? Правильна відповідь: працює керівником Головногоо управління Держгеокадастру у Волинській області», – написав Собуцький.

Депутат зазначив, що Олесь Іващенко у 2014 році займав посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням та охороною земель державної інспекції сільського господарства України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Олесь Іващенко: що відомо про нового головного «земельника» Волині

«Іващенко зловживав своїми службовими обов’язками з метою одержання неправомірної вигоди. У результаті його дій Міноборони недоотримало по спеціальному фонду грошові кошти у розмірі 57,29 млн грн. Працівники СБУ подали клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, але суд відмовив, встановивши чиновнику заставу у розмірі 918 тис. грн. Це все робилося у час, коли зелені чоловічки захопили Крим, коли розпочалася повномасштабна війна з Росією, коли Волинь на колінах зустрічала вже не один десяток 200-их», – йдеться у повідомленні.

«Я вважаю, що такі люди взагалі мають бути позбавлені права займати будь-які посади», – резюмував Микола Собуцький.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині напружена ситуація з кором
Наступна новина До Луцька приїхав митрополит Онуфрій. ФОТО
Останні новини
Схожі новини