На Волині чоловік через ревнощі на смерть забив палицею співмешканку

На Волині чоловік через ревнощі на смерть забив палицею співмешканку

На Волині затримали зловмисника, який до смерті побив свою співмешканку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора, 28 серпня, до поліції Маневич надійшло повідомлення від сімейного лікаря про те, що за місцем проживання виявлено труп 45-річної жінки. На тілі померлої - видимі тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що на ґрунті ревнощів її напередодні палицею побив 65-річний співмешканець, який тривалий час проживав із нею. Від отриманих травм жінка померла.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що він раніше не притягувався до кримінальної чи адміністративної відповідальності. Жінка до поліції щодо протиправних дій не зверталась.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалої.

Зловмисникові загрожує до десяти років позбавлення волі. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під ватою.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Запоріжжі внаслідок ворожого обстрілу загинув захисник з Волині
Наступна новина У Луцьку п'яний водій збив 72-річну пенсіонерку і втік
Останні новини
Схожі новини