На Волині депутати закликали владику Володимира підтримати Єдину помісну церкву. ФОТО

На Волині депутати закликали владику Володимира підтримати Єдину помісну церкву. ФОТО

Депутати Володимир-Волинської районної ради та Зарічанської і Устилузької міської ОТГ  підписали листи  до митрополита Володимира та закликали його долучитися до створення Єдиної канонічної Української Церкви.

Лист від Володимир-Волинської районної ради підписали 30 її членів. Лист від Зарічанської ОТГ підписали 18 депутатів. – повідомляє БУГ.

«… щиросердечно просимо Вас, дорогий Владико, долучитися до створення Єдиної Помісної Української Православної Церкви та взяти участь в майбутньому Всеукраїнському об’єднавчому Соборі.

Створення автокефальної Православної Церкви в Україні зміцнить єдність українського суспільства, сприятиме миру, свободі та процвітанню Української держави.

Сподіваємося і віримо, що Ви мудрий і справедливий Владика, не відмовите у благословенні і довгоочікуваному благодіянні створити Помісну Православну Церкву в Україні», – йдеться у листах.

Нагадаємо, що аналогічний лист був сформований членами виконавчого комітету і депутатським корпусом Володимир-Волинської міської ради.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковдри, миски, ліки і корм: у Луцьку збирають допомогу для бездомних тварин
Наступна новина На Волині обрали студента року. ФОТО
Останні новини
Схожі новини