На Волині дев'ятикласник врятував чоловіка, який ледь не втонув

На Волині дев'ятикласник врятував чоловіка, який ледь не втонув
Врятований Олександр Захарчук та дев'ятикласник Олексій Захарчук

Дев’ятикласник врятував пенсіонера, який ледь не втонув. Сильна злива застала чоловіка, коли той випасав худобу. Рівень води сягнув півтора метра.

Історія трапилась біля села Бережанка Горохівського району, – повідомили у прес-службі рятувальників.

Під час зливи потоки води почали сходити у долину. Місцями рівень води сягнув півтора метра. Місцевість, де паслися корови й коні, за лічені хвилини  затопило водою, тож господарі застали безпомічну худобу по шию у воді.

Люди кинулися рятувати  тварин.  Серед усіх небайдужих був і учень 9-го класу бережанківської школи Олексій Захарчук. Хлопець, не задумуючись, кинувся у воду разом із декількома дорослими. На рівні з усіма він допомагав виводити перелякану худобу із води.

Якоїсь миті підліток помітив, що сильний потік води збив з ніг його односельчанина – 67-річного Олександра Захарчука, інваліда з дитинства. Дідусь намагався піднятися, але не зміг – замулене дно не дозволяло літньому чоловікові рухатись.

Олексій кинувся до літнього чоловіка, подолав кілька десятків метрів по коліна у холодній воді, віднайшов у собі сили підвести важкого промоклого чоловіка та допоміг йому подолати шлях до узвишшя, чим і врятував йому життя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Супернова» росте. Свіжий фотозвіт з будівництва
Наступна новина БПП змінив назву. Порошенко обіцяє повне оновлення
Останні новини
Схожі новини