На Волині до лісу додадуть 180 гектарів

На Волині до лісу додадуть 180 гектарів
Фото ілюстративне

На Волині 2 ділянки площею понад 100 та понад 80 гектарів розташованих за межами населених пунктів на території Княгининівської сільської ради отримає в постійне користування Ківерцівське лісове господарство.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) межземельних ділянок у натурі (на місцевості) йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА, – пише ІА Волинські Новини.

Розглянувши клопотання ДП «Ківерцівське лісове господарство», затвердили йому технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, розташованих за межами населених пунктів на території Княгининівської сільської ради (Княгининівська ОТГ) Луцького району.

ДП «Ківерцівське лісове господарство» передають в постійне користування земельні ділянки площею 80,9688 гектара  та площею 104,8524 гектара для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за рахунок земель лісогосподарського призначення державної власності, які використовуються зазначеним підприємством, розташовані за межами населених пунктів на території Княгининівської сільради.

Тепер лісгосп повинен здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельними ділянками відповідно до вимог чинного законодавства та виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохворій лучанці Аріні Самчук, яка з 4 років бореться з раком, збирають гроші на лікування
Наступна новина Нічне життя Луцька: куди піти, якщо хочеться розважитися чи є потреба вбити час. ПЕРЕЛІК
Останні новини
Схожі новини