На Волині два далекобійники хотіли відкупитися за 200 гривень

На Волині два далекобійники хотіли відкупитися за 200 гривень

На Волині два далекобійники пропонували патрульним хабар, щоб уникнути адміністративної відповідальності, а тепер можуть бути притягнуті до кримінальної.

Як інформує пресслужба патрульних, одразу два випадки, коли водії хотіли дати хабар поліцейським, які за допомогою лазерного вимірювача TruCAM зафіксували, що вони перевищували швидкість, трапилися 26 травня. 

Перша ситуація сталася з водієм вантажівки Scania поблизу села Дерно, що на автодорозі Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне. Він поклав купюру 200 гривень у свій паспорт, коли передавав його одному з інспекторів. 

Схожа історія трапилась на тому ж місці з водієм вантажного автомобіля Mercedes. Коли патрульні попросили чоловіка пред'явити документи, він передав їх, загорнутими в листі паперу, в якому також була 200-гривнева купюра. 

В обох випадках інспектори неодноразово попереджали керманичів про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а на водіїв винесли постанови за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в дворах ріжуть дерева, щоб облаштували паркінг
Наступна новина Підсанкційний екскапітан збірної України лучанин Тимощук попався на підробці документів
Останні новини
Схожі новини