На Волині два митні пости працюватимуть в посиленому режимі

На Волині два митні пости працюватимуть в посиленому режимі
Фото: Волинська митниця у facebook

30 червня зони митного контролю митних постів "Луцьк" і "Ковель", працюватимуть у посиленому складі та за подовженим графіком роботи.

Про це повідомляють у Волинській митниці.

Зауважують, що таке рішення прийняте керівництвом, аби задовольнити ажіотажний попит громадян України на випуск у вільний обіг транспортних засобів із застосуванням пільг щодо сплати митних платежів. 

Зокрема, посадові особи митного поста "Луцьк" здійснюватимуть митні процедури до 22.30, а посадові особи митного поста "Ковель" – цілодобово, у посиленому складі до 23.00 (з урахуванням початку комендантської години на Волині).

Нагадаємо, з 1 липня в Україні планують скасувати пільгове розмитнення авто. Наприкінці червня біля кордону з Україною утворилися величезні черги. Зокрема, на МПП «Устилуг» з польського боку на в’їзд чекало до півтори тисячі легкових автобілів, які очікували на розмитнення.

Станом на 29 червня на в’їзд чекають близько 900 легкових автівок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зведення Генштабу ЗСУ. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Наступна новина На Волині провели першу в Україні унікальну операцію
Останні новини
Схожі новини