На Волині двоє хлопців загриміли в лікарню через ігри з петардами

На Волині двоє хлопців загриміли в лікарню через ігри з петардами

На Волині за вчорашній день, 9 січня, до лікарні потрапили двоє хлопців, які постраждали від вибуху петард –  отримали опіки і травми.

Попри заборону, багато волинян так і не розлюбили таку розвагу, – зазначають у волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Хлопець віком 14 років отримав опіки та множинні осколкові пошкодження кистей обох рук, другий хлопець, віком 22 роки, отримав пошкодження рук та термічний опік очного яблука. Потерпілі госпіталізовані в лікувальні заклади області», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на  луцькому ринку заборонені петарди продають навіть дітям

Читати також: У Луцьку учасник АТО мало не побив «петардастів»

Медики наголошують, що петарда - це досить небезпечна іграшка, у ній міститься невеликий проте потужний заряд пороху. Використання бракованого виробу або невміле поводження може обернутися для шукачів небезпечних розваг  травмами рук, очей. Крім того петарди небезпечні для  органів слуху і навіть нервової системи. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцькому зоопарку доглядають за тваринами в морози. ВІДЕО
Наступна новина Не встиг на потяг і пішов пішки: посеред дороги на Волині ледь не замерз чоловік
Останні новини
Схожі новини