На Волині двоє озброєних чоловіків викрали автівку, яка була припаркована у подвір'ї власника

На Волині двоє озброєних чоловіків викрали автівку, яка була припаркована у подвір'ї власника

Учора, 13 січня, ввечері до поліції із заявою звернувся 31-річний житель селища Колки. Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль BMW 525, який знаходився поблизу будинку.

Автомобіль затримали співробітники сектору реагування патрульної поліції на автодорозі поблизу села Ситниця, – повідомляє поліція Волині.

Викрадачами виявилися двоє жителів Луцького району, 31 та 24 роки. Щоб запустити двигун автівки, зловмисники втрутились в роботу електронної системи легковика та зламали замок запалювання. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У затриманих вилучили два газових балончики, два кастети та предмет, схожий на пістолет. 

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої. Триває слідство.

Нагадаємо, у Києві побили журналіста Андрія Куликова. До цього причетний волинянин.

Нещодавно біля Луцька вкрали автомобіль Audi Q7. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водохреще. Розказуємо про традиції, звичаї та заборони
Наступна новина Чому піца досі продається в шкільних їдальнях Луцька
Останні новини
Схожі новини