Готовність – 62%. Показали, як будують школу у Башликах на Волині

Готовність – 62%. Показали, як будують школу у Башликах на Волині

Будівельна готовність школи в селі Башлики Ківерцівського району – 62%. Завершити будівництво планують до вересня 2021 року.

Про це стало відомо під час робочої поїздки 10 березня голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, повідомили в ОДА. 

Зазначають, що кошторисна вартість об’єкта – майже 114 мільйонів гривень, з яких у цьому році на будівництво передбачили 54,3 млн грн.

Школу розпочали будувати «з нуля» у 2018 році. Продовжили будівництво у рамках програми президента «Велике будівництво».

Потужність навчального закладу – майже 400 учнівських місць. Загальна площа освітнього закладу 8105 м². 

Проєкт передбачає нове будівництво триповерхової споруди загальноосвітньої школи та двоповерхового фізкультурно-спортивного залу з перехідною галереєю на другому поверсі. 

На першому поверсі школи передбачається облаштування харчоблоку, навчальних кімнат для учнів 1-4 класів, навчально-виробничих приміщень, приймальної, навчальних кабінетів. 

На другому – облаштування актового залу, медичного та методичного кабінетів, кабінету психолога, учительської та класів. 

На третьому поверсі будуть розміщені бібліотеки, приміщення адміністративно-господарського призначення та класні кімнати.

Читати також: У селі на Волині заклали капсулу під будівництво нової школи


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі перевіряли котельні шкіл та лікарень. Які порушення знайшли
Наступна новина Знайшли викраденого у центрі Луцька кликуна
Останні новини
Схожі новини