На Волині горіли три житлові будинки

На Волині горіли три житлові будинки

Упродовж доби волинські рятувальники загасили три пожежі в житлових будинках.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

17 листопада о 04:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в с. Красноволя Ковельського району. На виклик направлено відділення 4-ї та 19-ї ДПРЧ м. Ковель. Рятувальники о 06:01 ліквідували пожежу, врятувавши будинок від знищення. Причину пожежі з’ясовують.

16 листопада о 14:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку на вул. Володимирська в смт Стара Вижівка Ковельського району. На місце події прибули відділення чергового караулу 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка, які о 14:43 ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Цього ж дня о 20:04 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в житловому будинку на вул. Відродження в с. Кругель Ковельського району. На виклик направлено відділення 4-ї та 19-ї ДПРЧ м. Ковель. Пожежу погашено громадянами до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

За попередніми даними, ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження під час куріння власником.

Читайте також: Сьогодні на Волині діють графіки погодинних та аварійних відключень світла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боєць «Мультик» прийшов у бригаду волинської тероборони з мачете
Наступна новина На Волині для диких звірів на зиму роблять підгодівельні майданчики
Останні новини
Схожі новини