Боєць «Мультик» прийшов у бригаду волинської тероборони з мачете

Боєць «Мультик» прийшов у бригаду волинської тероборони з мачете

У 100-й окремій бригаді територіальної оборони служить людина-оптимізм на псевдо «Мультик». Історія позивного сягає ще 2015-2016 років, коли Андрій брав участь в АТО.

Про бійця розповідають на сторінці бригади у фейсбуці.

Пан Андрій, гранатометник роти вогневої підтримки одного з окремих батальйонів нашої бригади. У мирному житті чоловік працював телерадіомеханіком, а ще захоплювався колекціонуванням ножів. До речі, його колекція холодної зброї вже нараховує до 200 екземплярів.

24 лютого, йдучи до військкомату, «Мультик»… прихопив із собою й мачете (широкий, довгий ніж латиноамериканського походження, який використовується як зброя та сільськогосподарське знаряддя).

Виникає цілком логічне запитання: «На біса бійцю в ЗСУ мачете?!». Та виявляється, з цієї штукенції є неабияка практична користь. Скажімо, колоритною «шаблюкою»… дуже зручно рубати дрова – дає фору традиційній сокирі!

«А воріженьків «кубиками», якщо раптом доведеться, за допомогою цього мачете можна буде покришити?», – жартома цікавимося ми в «Мультика».

«Та звісно! І «кубиками», і «кільцями», і «соломкою»…», – віджартовується пан Андрій, і додає: «Тож краще хай сидять, там де сидять, і навіть не думають потикатися до нас на Волинь!».

Читайте також: «Хотіли повісити на нас те, що робили вони»: прикордонниці розповіли все про російський полон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні на Волині діють графіки погодинних та аварійних відключень світла
Наступна новина На Волині горіли три житлові будинки
Останні новини
Схожі новини