На Волині горіли вантажівка і сміттєвоз. ФОТО

На Волині горіли вантажівка і сміттєвоз. ФОТО

Минулої доби рятувальники ліквідували 6 пожеж на території Волинської області.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Волинській області. 

Вчора, 24 травня, на лінії 101 надійшло 6 повідомлень про пожежі, що трапилися у Луцькому, Ковельському і Камінь-Каширському районах. Силами пожежно-рятувальних підрозділів усі пожежі ліквідовані, потерпілих та жертв немає.

Зокрема, 24 травня о 07:52 у Луцькому районі рятувальники ліквідували пожежу на полігоні твердих побутових відходів. На місці пожежі були зосереджені сили двох пожежно-рятувальних підрозділів м. Луцька. Працювали 13 рятувальників, залучені 3 одиниці техніки, а також 2 бульдозери, 2 самоскиди та автомобіль «Спецкомунтрансу», що доправляє 6 тонн води. Причина пожежі встановлюється.

О 09:39 рятувальники 1 ДПРЧ ліквідували горіння в контейнері для відходів вантажного сміттєвоза у с. Підгайці Луцького району. Імовірно, до пожежі призвело занесення малокалорійного джерела запалювання невстановленою особою.

У Камені-Каширському бійці 8 ДПРЧ ліквідували горіння у моторному відсіку вантажівки, спричинене, попередньо, несправністю електричної системи автомобіля.

У другій половині дня рятувальники ДСНС ліквідували пожежі в господарських будівлях – у с. Білин Ковельської громади, в с. Соловичі Турійської громади та в с. Любче Копачівської громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині заборонили ходити в ліси
Наступна новина Війна забрала життя батька трьох доньок з Волині
Останні новини
Схожі новини