На Волині у пожежі загинув 63-річний чоловік

На Волині у пожежі загинув 63-річний чоловік
Фото ДСНС України у Волинській області

На Волині у пожежі загинув 63-річний чоловік. Загалом же 18 квітня пожежники погасили три пожежі в житловому секторі області.  

О 13:21 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Уманці Луцького району, – повідомляє пресслужба ДСНС України у Волинській області.

На місце події направили рятувальників 9-ї ДПРЧ міста Горохів. Під час гасіння пожежі вони виявили тіло 63-річного чоловіка. Горіння ліквідували о 13:58. Внаслідок пожежі пошкоджена дерев’яна підлога на незначній площі. Причина пожежі та обставини загибелі людини встановлюються.

Крім того, уночі горіли господарські споруди в селі Красноволя Колківської територіальної громади та в селі Довгоноси Люблинецької громади.

У селі Красноволя пожежу ліквідували працівники місцевої пожежної охорони смт Колки та села Красноволя. Імовірно, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

У селі Довгоноси пожежу ліквідували рятувальники 4-ї ДПРЧ та 19-ї ДПРЧ міста Ковеля. Ймовірно, пожежа виникла через порушення правил монтажу нагрівальних печей.

Нагадаємо, 14-го квітня, на Волині пожежники загасили шість пожеж в екосистемах. Площа угідь, охоплених вогнем, склала понад 13 гектарів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикордонник з Львівщини підірвав себе, щоб зупинити російських окупантів
Наступна новина Українські десантники розбили та знищили підрозділ елітної бригади РФ з Томська
Останні новини
Схожі новини