На Волині горів будинок: 60-річний власник отримав опіки

На Волині горів будинок: 60-річний власник отримав опіки
Фото ілюстративне

За минулу добу рятувальники підрозділів служби 101 Волині ліквідували дві пожежі в екосистемах, шість випадків пожеж у житловому секторі. Причиною загалом п’яти пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Під час пожежі в житловому будинку у селі Бужани Луцького району опіки обох верхніх кінцівок та дихальних шляхів отримав 60-річний власник. Його госпіталізували в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні. Пожежу ліквідували рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Горохова разом з командою місцевої пожежної охорони з села Бужани.

Через коротке замикання електромережі виникла пожежа в будинку у селі П'ятидні Володимирського району. У селі Білин Ковельського району причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власника.

Пожежі у господарських спорудах гасили в смт Турійськ, смт Шацьк Ковельського району, місті Ківерці Луцького району. Причиною цих пожеж, імовірно, стало необережне поводження з вогнем.

Читайте також: На Волині горів житловий будинок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вимагала хабар за розмитнення авто: на Волині судили митну брокерку
Наступна новина Мінімум до 11 вересня: Білорусь продовжила військові навчання
Останні новини
Схожі новини