На Волині хочуть створити групу, що рятуватиме від суїциду воїнів АТО

На Волині хочуть створити групу, що рятуватиме від суїциду воїнів АТО

До складу групи швидкого реагування увійдуть психологи та волонтери, що будуть надавати допомогу воїнам АТО у цілодобовому режимі.

Дане питання обговорили 6 вересня на засіданні постійної комісії облради з питань соцзахисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, про це написали Область.Онлайн.

Читайте також: У Луцьку бракує спеціалістів, які б займалися дітьми з інвалідністю. ВІДЕО

Директором відділу соцзахисту населення облдержадміністрації було висунуто ідею внести зміни у регіональну програму по підтримці учасників АТО та членів їх сімей на 2018-2019 роки.

Два нововедення хочуть внести до програми допомоги атовцям

Пропонується для учасників антитерористичної операції організовувати тематичні вечори, оскільки з цього приводу є багато прохань. Люди мають бажання збиратися разом та приймати участь в обговоренні та вирішенні нагальних проблем.

Читайте також: На Волині атовець хотів накласти на себе руки

Учасники засідання також обговорили пропозицію створення групи швидкого реагування. Члени даної групи будуть допомагати воїнам АТО, які через складні життєві ситуації схильні до актів суїциду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В парламенті мало жінок, бо партії ставлять їх у непрохідні частини списків – гендерна експертка
Наступна новина 5 місць, які має побачити кожен турист, маючи 20 доларів у кишені
Останні новини
Схожі новини