На Волині ліквідували канал втечі «ухилянтів» за кордон. ФОТО

На Волині ліквідували канал втечі «ухилянтів» за кордон. ФОТО

Служба безпека заблокувала масштабний канал нелегального переправлення за кордон українських громадян призовного віку. До його складу входило шестеро місцевих жителів.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Волинській області. 

За гроші вони пропонували потенційним призовникам незаконно виїхати за межі нашої держави. Для цього учасники схеми вносили недостовірні відомості до електронної системи «Шлях». Також зловмисники підготували декілька автівок для нелегального вивезення осіб до ЄС.

Вартість «квитка на втечу» становила від 3 тис. дол і більше.

За наявною інформацією, ділки переправили за межі України до 100 осіб. Правоохоронці затримали зловмисників під час спроби незаконного переправлення чергової партії “ухилянтів" через державний кордон.

У межах кримінального провадження чотирьом учасникам злочинної схеми вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Заходи з викриття проводилась співробітниками Управління СБ України у Волинській області спільно Національною поліцією за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Читайте також: Судитимуть волинянина, який ненароком застрелив 29-річну падчерку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк попрощався із загиблими Героями Леонідом Олексюком та Олегом Лук’янчуком. ФОТО
Наступна новина Волинський волонтер показав фото з четвертої поїздки на Схід
Останні новини
Схожі новини