На Волині майже сотня шкіл – без внутрішніх вбиралень. ВІДЕО

На Волині майже сотня шкіл – без внутрішніх вбиралень. ВІДЕО

На Волині 95 шкіл, де санвузли знаходяться на вулиці.

Чи реконструюватимуть вбиральні у сільських школах, з’ясовувало Суспільне Волині.

Так, у школі села Дачне Ківерцівського району навчається 5 діток. У відділі освіти кажуть, що будівництво санвузла ніхто не розглядає.

«У Дачному там залишилося в цьому році п’ятеро дітей. Вона є філією колишньої нашої загальноосвітньої школи І-ІІІ №4 міста Ківерці. Тому, я думаю, що з часом і, можливо, ще до кінця цього року лишиться питання щодо переведення тих дітей в упорний навчальний заклад», – каже начальник відділу освіти РДА Микола Грибук.

Посадовець додає, що в районі є 10 шкіл, де санвузли – на вулиці. Загалом цього року планують зробити внутрішні вбиральні у 8-ми школах, – каже керівник одного з відділів управління освіту й науки облдержадміністрації Володимир Сірук.

«Це дорого вартісне задоволення, бо з необлаштованими санвузлами школи залишилися ті, де немає підведеної каналізації, підведеної води», – каже посадовець.

З його слів, орієнтовна вартість будівництва одного туалету в школі – 500 тисяч гривень.

 
На Волині 95 шкіл, у яких вбиральні - на вулиці.

На Волині 95 шкіл, де санвузли знаходяться на вулиці, розповів кореспондентам Суспільного керівник одного з відділів управління освіту й науки облдержадміністрації Володимир Сірук. Чи реконстурюватимуть вбиральні у сільських школах цього року, дивіться у сюжеті.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Wednesday, 12 September 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мережу підірвало відео, на якому Насіров не знав, коли почалася Друга світова війна. ВІДЕО
Наступна новина Відтепер пенсіонери-волиняни можуть отримати електронні посвідчення
Останні новини
Схожі новини