На Волині медики перепросили за те, що виставили пацієнтку за двері

На Волині медики перепросили за те, що виставили пацієнтку за двері

Ковельське МТМО вибачилося перед жінкою, яку з екстреним направленням від лікаря, виставили за двері, бо у лікарів завершився робочий день.

У Ковельському кабінеті рентгенографії жінку з екстреним направленням від лікаря, виставили за двері, бо у лікарів вже як 10 хвилин завершився робочий день,– пише Район Ковель.

Прикра ситуація трапилася у п’ятницю, 16 листопада, з очільницею ГО «Велика Ідея», фахівчинею міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмилою Зубарєвою.

«Ковель МТМО Ваші щирі слова вибачень приймаю. Користуючись нагодою, хочу публічно висловити свою вдячність за професійність лікарів рентген кабінету у Центральній районній лікарні та сімейному лікарю Зимі О., які заспокоїли мене після отриманого стресу з вдиханням шматка жуйки і дали слушні поради щодо подальшого обстеження і лікування. Усім щиро дякую за переживання та підтримку. Почуваюсь краще. Жуйку успішно вилучено природнім шляхом», – написала Людмила у соцмережі.

Вибачення було опубліковано на сторінці Ковельського МТМО у Фейсбук.

«Реагуємо на публікацію Людмили Зубарєвої, щодо не проведення їй обстеження в рентгенологічному кабінеті поліклініки.

Ми розібрались з даним прикрим непорозумінням – так, дійсно , в рентгенкабінет поліклініки звернулась пані Людмила о 14.10. Даний кабінет працює до 14.00 і вона вже спілкувалась лише з технічним працівником (прибиральницею), яка не проводить процедуру рентгенографії. Пані Людмила була скерувана в ЦРЛ де їй вже о 14.20 було проведено обстеження.

Вибачте за непорозуміння. Вини медичних працівників немає. Звертайтесь ми чекаємо на вас в любий зручний для вас час! З повагою, МТМО», – йдеться у публікації МТМО.

Читайте також: Волинські медики дорогою до лікарні «відкачали» чоловіка з інфарктом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині позашляховиком зумисне збили прикордонника: подробиці
Наступна новина У Луцьку презентували останній роман Івана Корсака. ФОТО
Останні новини
Схожі новини