На Волині позашляховиком зумисне збили прикордонника: подробиці

На Волині позашляховиком зумисне збили прикордонника: подробиці

16 листопада ввечері водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону.

У результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме – травму гомілки та пальців правої ноги, – повідомляють у Державній прикордонній службі.

Після здійснення попереджувального пострілу вгору цей автомобіль  розвернувся та рушив у тил ділянки, в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району, що на Волині.

Щоб зупинити позашляховик, військовослужбовець наряду застосував зброю по колесах автівки, але порушнику вдалося втекти.

Із цього приводу проінформували Національну поліцію, СБУ, прокуратуру, військову контррозвідку, а також внутрішню та власну безпеку Держприкордонслужби.

До Ратнівського відділу поліції у Волинській області  направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Наразі триває пошук автомобіля та, ймовірно, інших осіб, причетних до цього правопорушення.

Читайте також: На кордоні з Білоруссю та Польщею укріпили берег річки Західний Буг


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які продукти варто включити до зимового раціону
Наступна новина На Волині медики перепросили за те, що виставили пацієнтку за двері
Останні новини
Схожі новини