На Волині можуть посилити карантин, – головний санітарний лікар України

На Волині можуть посилити карантин, – головний санітарний лікар України
Фото ілюстративне

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко заявляє, що посилення карантину можливі у Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Про це Ляшко сказав на брифінгу, присвяченому доставці ЄС та ВООЗ засобів індивідуального захисту для українських медиків, пише Укрінформ.

«Найбільш критична ситуація щодо можливості впровадження більш жорстких обмежень у нас в західних регіонах, зокрема в Закарпатській, Львівській, Волинській областях – там, де є значне зростання кількості випадків коронавірусної хвороби», – сказав Ляшко.

Він нагадав, що з 22 червня введений в дію новий адаптивний карантин. Так, до 31 липня, за словами Ляшка, точно не будуть пом’якшені такі вимоги, як носіння маски у громадських місцях, соціальна дистанція, обмеження кількості людей у приміщеннях.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, станом на 23 червня в Львівській області зареєстровано найбільший приріст хворих на COVID-19 — 240 осіб. В Закарпатській області — 103 нових випадки, на Волині – 42.

Станом на 23 в Україні лабораторно підтверджено 38 074 випадків захворювання на COVID-19, 1035 людей померли, 16 956 одужали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хам-понятий і слідча без повноважень: нова атака на шацьких ягідників
Наступна новина Західну Україну затоплює. Людей попередили про евакуацію
Останні новини
Схожі новини