На Волині на хабарі викрили працівника Держпродспоживслужби

На Волині на хабарі викрили працівника Держпродспоживслужби
Фото ілюстративне

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури суд обрав головному спеціалісту одного з відділів  Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, викритому на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури. 

Слідство вважає, що службовець налагодив схему систематичного вимагання та отримання неправомірної вигоди від суб’єктів підприємницької діяльності за не перешкоджання та не створення штучних перешкод у здійсненні законної підприємницької діяльності, зокрема, шляхом затримки фітосанітарного контролю під час оформлення вантажу з рослинами в режимі «імпорт».

Затримали його 30 березня 2021 року під час одержання від підприємця чергового траншу "данини" у розмірі 100 доларів США.

Головному спеціалісту повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Окрім того, його відсторонено від займаної посади.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Працівників митниці планують перевіряти на детекторі брехні
Наступна новина У Луцьку в Центральному парку висадили 300 саджанців дерев
Останні новини
Схожі новини