На Волині на коронавірус захворіла трирічна дитина з центру реабілітації

На Волині на коронавірус захворіла трирічна дитина з центру реабілітації

На COVID-19 захворіла вихованка центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Про цей факт повідомив у соціальній мережі колишній багаторічний директор Ковельської філії «ПриватБанку» Віктор Сагаль, пише Район.Ковель.

«Хотілось би почути від керівництва МТМО і міста, які заходи вжиті проти поширення коронавірусом містом в зв’язку із захворюванням на коронавірус дитини, що перебуває у Волинському територіальному центрі реабілітації дітей, що в районі машзаводу. Там в контакті перебувала велика кількість дітей і працівників, які потім контактували з сім’ями і жителями Ковеля», – пише він.

Віктор Сагаль цікавиться, чи проведені реальні, дієві заходи безпеки в центрі і ефективні тести на коронавірус всіх працівників та дітей? Чи забезпечений центр всіма профілактичними засобами проти розповсюдження вірусу? Чи поставлений центр разом з працівниками на умови карантину та ізоляції?

«Будьмо всі здорові, але береженого Бог береже!» – зазначає автор допису.

З власних джерел виданню Район.Ковель стало відомо, що на коронавірус захворіла трирічна дівчинка, яка перебувала у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. На даний час вона в реанімації.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Близько тисячі лікарень отримають на 10-15% менше коштів, ніж у 2019 році, - МОЗ
Наступна новина У Нововолинську двоє людей одужали від коронавірусу
Останні новини
Схожі новини