На Волині на коронавірус захворів водій «швидкої»

На Волині на коронавірус захворів водій «швидкої»
Фото ілюстративне

Житель Старовижівського району, який працює водієм «швидкої», інфікувався вірусом covid-19. За попередньою інформацією, чоловік мав контакт із родичем, який повернувся з-за кордону.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини, посилаючись на власні джерела. Інформацію підтвердив і директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

З його слів, чоловік відчув симптоми, притаманні вірусу, і за порадою колег звернувся до сімейного лікаря. Лікування вдома не дало результатів, його стан погіршився, тому в районній лікарні чоловіку зробили експрес-тест на коронавірус, який виявився негативним. Після цього провели лабораторний ПРЛ тест, який дав позитивний результат.

Чоловік має ознаки пневмонії, проте перебуває в задовільному стані. Також в нього низька сатурація.

Попередньо відомо, що чоловік мав контакт з родичем, який повернувся з-за кордону. Ймовірно, саме він і був джерелом зараження.

Хворого транспортували спочатку в ковельську лікарню, після чого переведуть у Волинську обласну клінічну.

Тим часом на брифінгу 2 квітня заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак повідомила, що випадок інфікування коронавірусом водія «швидкої» у Старовижівському районі ще не підтверджений.

Нагадаємо, у Луцькій міській клінічній лікарні на коронавірус захворіли восьмеро медиків.

Загальна кількість хворих на Волині станом на 10-ту годину 2 квітня – 10 осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Києві – перша смерть від коронавірусу
Наступна новина «Ми вважаємо, що загрози для пацієнтів немає», – заступниця голови ОДА про вірус у луцькій лікарні
Останні новини
Схожі новини