На Волині патрульні за ніч зупинили двох п'яних водіїв

На Волині патрульні за ніч зупинили двох п'яних водіїв
Фото патрульної поліції Волинської області

На Волині за ніч патрульні зупинили двох п’яних водіїв. Перевірка показала, що рівень алкоголю в крові одного з них перевищував допустиму норму у 13 разів, а у іншого – у вісім. 

Про це 2-го липня повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області. 

Сьогодні вночі патрульним надійшло орієнтування про те, що на автодорозі Н-22 зупинили водія, який перебував у стані сп’яніння.

Прибувши на місце події, поліцейські побачили фургон Mercedes-Benz Sprinter. Очевидці розповіли, що водій порушив правила дорожнього руху – не зупинився на знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено», а також здійснював небезпечні маневри на дорозі.

У 33-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду – 2,58 проміле, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

Згодом на одному з блокпостів поліцейські зупинили автомобіль Toyota Camry. Після перевірки документів у 54-річного водія патрульні встановили, що він керував машиною не маючи права на керування.

А під час спілкування в нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд у медзакладі. Результат - 1,74 проміле, що у вісім разів перевищує допустиму норму.

На обох водіїв склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Нагадаємо, днями на автодорозі Устилуг–Луцьк–Рівне патрульні зупинили автомобіль Haval H9 за перевищення швидкості. У водія поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощались з загиблим Героєм Валерієм Швиридом
Наступна новина Садовий провів нараду і готується до оборони від білорусів
Останні новини
Схожі новини