На Волині відкрили ще один інклюзивно-ресурсний центр. ФОТО

На Волині відкрили ще один інклюзивно-ресурсний центр. ФОТО
Джерело фото: Волинська ОДА

У Трійській ОТГ запрацював інклюзивно-ресурсний центр. Це вже 9-й такий центр на Волині. 

Офіційне відкриття відбулося у вівторок, 18 вересня, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА. 

Кабінети в навчальному закладі розміщені на першому поверсі Будинку дитячої творчості. Там облаштовані пандус та поручні відповідно до вимог Державних будівельних норм.

Центр обладнаний сучасними меблями, оснащений реабілітаційним обладнанням, дидактичними та ігровими матеріалами, комп’ютерною технікою й багатофункціональним пристроєм. У коридорі облаштували зону очікування для батьків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинь – друга в Україні за кількістю інклюзивних класів

В ОДА відзначили, що в закладах дошкільної та загальної середньої освіти району, а також Луківської й Турійської ОТГ навчається 35 дітей з особливими освітніми потребами.

Турійська, Луківська селищні ради об’єднаних територіальних громад та Турійська районна рада уклали угоду щодо спільного утримання комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Турійської селищної ради Волинської області.

Вартість ремонту приміщень інклюзивно-ресурсного центру складає 148 тис. грн. Обладнання для кабінетів закупили за рахунок коштів державної цільової субвенції в розмірі 185,6 тис. грн. 

Нагадаємо, нещодавно подібний центр відкрили на Ковельщині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В облраді відкрилася виставка картин Іванни Дацюк
Наступна новина В УПЦ МП заговорили про мирні громадянські протести через Томос
Останні новини
Схожі новини